Zašto se prijaviti?

IX kongres Udruzenja za preventivnu pedijatriju srbije predstavlja Sjajnu priliku za izlaganje vlastitih istrazivanja, saznanje najnovijih otkrića i jačanje vaše profesionalne mreže u području pedijatrije.

Od najsavremenijeg naučnog programa, do mogućnosti za diskusiju, debatu i saradnju! Ovo pokazuje zašto bi trebalo da prisustvujete kongresu Udruzenja za preventivnu pedijatriju srbije:

1. IX kongres UPPS – događaj posvećen razmeni revolucionarnih istraživanja, najnovijih dostignuća, mogućnostima lečenja i važnog Zdravstvenog sadržaja u području pedijatrije.

2. Neverovatni predavači – međunarodni i vodeći domaći predavači različitih specijalnosti okupljaju se da ukažu na savremene trendove u pedijatriji!
Upoznajte međunarodne i domaće lidere, čujte o njihovom trenutnom radu i postavite svoja najvažnija pitanja uživo!

3. Budite u toku sa inovacijama u pedijatriji – budite prvi koji će saznati najnovije vesti o unapređenju zdravlja dece! Nadahnite se dok, iz prve ruke, čujete najnovija istraživanja, vesti i trendove iz oblasti pedijatrije.

4. Mogućnosti za karijeru – kongres udruzenja za preventivnu pedijatriju Srbije je pravo mesto ako želite ojačati svoju profesionalnu mrežu, podstaknuti svoje mogućnosti za karijeru i veze, te razmeniti ideje sa kolegama koji žele proširiti saradnju. Kongres predstavlja izvrsnu priliku za mnoge ljude da saznaju o vašem radu i stupe u kontakt s vama radi daljnjih informacija – tokom ili nakon kongresa.

5. Sokobanja je definitivno jedna od najlepših banja u Srbiji – uronite u njene šarmantne ulice, pune života, radosti i boja, uživajte u jelima pod sašem u vrhunskim restoranima, udahnite banjski zrak i uronite u autentičnu arhitekturu!

Dođite u ovu čudesnu banju na obroncima Ozrena i Device i svedočite živopisnim lepotama ove rečne doline.